Akademija FRI, ki spada pod Fakulteto za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, in ki upravlja s spletnim mestom akademijafri.si, se zaveda pomembnosti varovanja osebnih podatkov in zasebnosti, zato z vsako posredovano informacijo ravna skrbno, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji in uredbo GDPR. Zavezuje se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov, ki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Na Univerzi v Ljubljani hranimo vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za dosego posameznega namena, zaradi katerega smo jih zbirali ali nadalje obdelovali. Obdobje hrambe je odvisno od pravne podlage, zaradi katere osebne podatke obdelujemo in namena obdelave.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE

Ob prijavi na izobraževanje morate izpolniti prijavnico Google Forms, kjer želimo naslednje osebne podatke: Obvezno

  • ime in priimek,
  • letnica rojstva,
  • naslov stalnega prebivališča, pošta, kraj,
  • elektronski naslov,
  • telefonska številka,
  • študent/ka, zaposlen/a upokojenec/ka.

Neobvezno

  • podjetje, delovno mesto,
  • članstvo pri Alumni klubu UL,
  • naslov podjetja,
  • fakulteta in področje študija, potrdilo o vpisu.

FOTOGRAFIRANJE

Za potrebe promocije Akademije FRI se udeležence in izvajalce na izobraževanjih fotografira. S prijavo na izobraževanje se strinjate s fotografiranjem in objavo fotografij na spletnem mestu akademijafri.si in družbenih omrežjih Facebook ter LinkedIn.

OBVEŠČANJE PREK E-NOVIC

Za pošiljanje Novičnika (e-novice) uporabljamo ponudnik Mailchimp, kjer so shranjeni naslednji podatki: naslov elektronske pošte, ime in priimek, naziv podjetja ali ustanove. Teh osebnih podatkov ne shranjujemo neposredno. S klikom na ‘Prijava’ potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni v Mailchimp za obdelavo. Pravilnik o zasebnosti za Mailchimp si lahko preberete na povezavi.

Ob prijavi na Novičnik se strinjate, da vas občasno obveščamo o aktualnih terminih izobraževanj, novostih na strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Privolitev na obveščanje pomeni, da bomo shranili samo vaš e-poštni naslov. Če želite, lahko neobvezno izpolnite tudi »Podjetje (delovno mesto)« ali »Fakulteta in področje študija«.

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani se obvezuje, da e-naslova ne bo na noben način zlorabila ali posredovala tretji osebi. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite na dnu vsake novice.

PRAVICA INTELEKTUALNE LASTNINE

Spletno mesto akademijafri.si in vsi podatki na njem so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Vso gradivo vključno s slikami, besedilom, fotografijami, ikonami in ilustracijami, razen tistih, ki so že pokrita z obstoječimi avtorskimi pravicami in zaščito o intelektualni lastnini, so v lasti Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Za reproduciranje, objavljanje, spreminjanje, nalaganje, prenašanje in distribuiranje ali javno prikazovanje gradiva s te strani, potrebujete pisno dovoljenje Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani ali v primeru blagovnih in storitvenih znamk, pisno dovoljenje lastnika blagovne ali storitvene znamke.

Blagovne in storitvene znamke ter logotipi, ki se uporabljajo in so prikazani na tej strani, so registrirane blagovne in storitvene znamke, Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani pa ima pravico do njihove uporabe.

Pregledovanje in prenašanje gradiva s tega spletnega mesta je dovoljeno samo za osebno, nekomercialno, domačo rabo in taka uporaba se šteje za spoštovanje teh Pogojev. Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani bo agresivno uveljavljala svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri zakona. Vse pravice, ki niso izrecno zagotovljene, so pridržane s strani Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, odvisno od primera.

PRAVNO OBVESTILO

Spletno mesto akademijafri.si si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli in na kakršenkoli način brez predhodnega opozorila spremeni informacije na spletnem mestu.

Pridržuje si pravico do napak v besedilih oziroma tekstovnih napak.

SPREMEMBE

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani ima pravico, da kadar koli spremeni pogoje teh Pogojev. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta se šteje za sprejem teh spremenjenih pogojev.

PIŠKOTKI

Ob prijavi na Novičnik se shrani tehnični piškotek, ki se izbriše ob osvežitvi strani. Spletno mesto akademijafri.si sicer ne uporablja piškotkov.