Četrtek, 30. 4. 2020, od 17.00 do 18.00.

Namen webinarja je predstaviti globoko učenje in računalniški vid kot omogočitveno tehnologijo za razvoj novih produktov in reševanje mnogih izzivov na različnih področjih. Z razvojem metod globokega učenja se je namreč uspešnost in robustnost pristopov računalniškega vida v zadnjih nekaj letih izredno izboljšala. To omogoča uporabo te tehnologije ne samo v omejenih predvidljiv pogojih, temveč tudi v vse bolj raznovrstnih okoljih. Področja uporabe so se razširila tako v industrijskem okolju, kot tudi na različna področja vsakdanjega življenja. Na kratko vas bomo seznanili z osnovnimi koncepti in delovanjem globokega učenja v računalniškem vidu, poudarek pa bo na predstavitvi konkretnih primerov uporabe in predaji praktičnih izkušenj pri razvoju tovrstnih rešitev.

Zakaj se udeležiti webinarja?

Seznanili se boste z računalniškim vidom in globokim učenjem ter spoznali nove možnosti za reševanje obstoječih problemov, s katerimi se srečujete. Skupaj se bomo poglobili v tehnologijo, ki nudi potencial za morebitne nove poslovne priložnosti v obliki novih izdelkov in storitev.

Izvajalca: Izr. prof. dr. Danijel Skočaj in Domen Tabernik, uni. dipl. inž.

Povezavo do webinarja boste po prijavi prejeli na vaš e-mail naslov v četrtek, 30. aprila 2020, 30 minut pred pričetkom.

*UDELEŽBA JE BREZPLAČNA.*